Kinderen

Kinderen

Word je kind snel boos of verdrietig? Of mist het zelfvertrouwen en heb je het idee dat je kind soms zo (over) gevoelig reageert? Voor kinderen en pubers kan het dagelijks leven soms al (te) veeleisend zijn waardoor er gevoelens van onrust, twijfel, schaamte, angst, woede en eenzaamheid kunnen zijn. Als ouders sta je dicht bij je kind en kun je je machteloos voelen in hoe je met al die verschillende emoties om kunt gaan. Kinderen spiegelen vaak wat er op een diepere, onbewuste laag bij ouders speelt. Vanuit mijn systemische benadering ga ik samen met jou en je kind op zoek naar dat wat jullie kan helpen weer in contact te komen met jullie eigen wijsheid en kracht. De sleutel ligt in jou èn je kind! Naast het coachen van je kind kan ik jullie als ouders met behulp van een opvoedopstelling inzicht bieden.

Ieder kind en iedere situatie is uniek, daarom gebruik ik geen vaste methoden. Ik werk vanuit de verbinding die je kind en ik met elkaar aangaan. We gaan samen op een speelse en creatieve manier op ontdekkingsreis, op zoek naar zijn/haar kracht en kwaliteiten. Mijn doel is om ze te leren zelf oplossingen te vinden die ze in kunnen zetten in voor hen lastige situaties.

Ik maak gebruik van lichaamsgerichte oefeningen, creatieve werkvormen, systemisch werken, verhalen, visualisaties en ik ga naar buiten.

Jongeren

Zit je niet lekker in je vel en ervaar je stress? Weet je niet goed hoe je met met stress om kunt gaan? Pieker je veel? Wil je graag meer zelfvertrouwen? Blokkeer je op momenten dat je zou willen presteren?

Er kan van alles aan de hand zijn waardoor het niet lekker loopt in je leven. Ik wil je helpen te onderzoeken wat jij nodig hebt om je weer happy te voelen. Door naar je te luisteren ontdekken we samen wat jouw talenten zijn. Ik geloof dat de antwoorden in jou zitten en dat je daar ook de oplossing kan vinden. Jouw motivatie is daarbij belangrijk. Dat is de eerste stap om zelf je verantwoordelijkheid te nemen en helemaal op jouw eigen wijze een oplossing te vinden die bij jou past.

Coaching voor kinderen of jongeren is afgestemd op de specifieke vraag en behoefte van jouw kind. Dat betekent dat we in overleg met elkaar de frequentie en de duur van het traject afspreken. De afspraken duren maximaal één uur per keer. Het is wenselijk om drie sessies te plannen, na een korte (telefonische) evaluatie kunnen we afspraken maken over het vervolg. Wil je meer weten? Neem hier contact op.

Specialiteit; Hooggevoelige en/of paranormale kinderen. Lees Meer

Copyright © Corina Patings 2023